Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Gengszterváros" by Tod Goldberg " eBook PDF Kindle ePub Free

Gengszterváros

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Gengszterváros
  • Author : Tod Goldberg
  • Release Date : January 02, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2126 KB

Description

Sal Cupertine chicagói bérgyilkos. A maffiának dolgozik. Diszkrét, hatékony, a legjobb a szakmájában, sohasem hibázik, sohasem hagy nyomot maga után. Egészen addig a napig, amikor egy akció balul sül el, és Salnek nem marad más választása, ki kell nyírnia három FBI-ügynököt és egy rendőrségi informátort. A négyes gyilkosság után a maffia egy hűtőkamionban Las Vegasba menekíti Salt, ahol új arcot és új személyazonosságot kap: ő lesz David Cohen, a helyi zsidó közösség új rabbija. Aki szabadidejében mellesleg folytatja régi mesterségét.

Ám van valaki, aki nem hiszi, hogy valóban a hírhedt bérgyilkosé az a felismerhetetlenségig megcsonkított holttest, amelyet Chicagóban találtak meg Sal Cupertine tárcájával. Jeff Hopper ügynök – akit kirúgtak az FBI-tól, és társai halála miatt lelkifurdalás gyötör – a saját szakállára nyomozni kezd, és közben egyre közelebb kerül a köztiszteletben álló Las Vegas-i rabbihoz.


Tod Goldberg váratlannál váratlanabb fordulatokban bővelkedő, filozófiai és vallástörténeti eszmefuttatásokat véres akciókkal vegyítő, humort sem nélkülöző regénye a Keresztapa és a Maffiózók kegyetlen, se törvényt, se Istent, se embert nem ismerő világába vezeti be az olvasót, ahol ügynökök, zsaruk, piti vagy éppen nagystílű bűnözők, egymással vetélkedő kisebb-nagyobb maffiafőnökök vívják gyilkos harcukat, és ahol a pénz szava mindennél erősebb.


Download Free Books "Gengszterváros" PDF ePub Kindle